Kategorier

Bageforme & Bradepander

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. Funktion - Springform - 28 cm

    Funktion - Springform - 28 cm

    Denne springform er med Non-stick belægning. Mål: 28 cm Farve Grå Maks 230 grader. Håndvask anbefales. Vis detaljer
    99,95 DKK
  2. Patisse - Profi Springform Antracitgrå - 20 Cm

    Patisse - Profi Springform Antracitgrå - 20 Cm

    Patisse - Profi Springform Antracitgrå - 20 Cm Materiale koldvalset stål/non-stick belægning Diameter 20 cm Vis detaljer
    99,95 DKK
  3. Aida - Aroma Oval Tærtefad

    Aida - Aroma Oval Tærtefad

    Mål: 16 x 11 cm Er fremstillet af stærkt, hvidt porcelæn og tåler både fryser, mikroovn og opvaskemaskine. Vis detaljer
    34,95 DKK
  4. Patisse - Profi Tærteform Med Løs Bund - 20 Cm

    Patisse - Profi Tærteform Med Løs Bund - 20 Cm

    Patisse - Profi Tærteform Med Løs Bund - 20 Cm Farve antracitgrå Materiale koldvalset stål/non-stick belægning Diameter 20 cm Vis detaljer
    79,95 DKK
  5. Patisse - Profi Springform Antracitgrå - 12 Cm

    Patisse - Profi Springform Antracitgrå - 12 Cm

    Patisse - Profi Springform Antracitgrå - 12 Cm Materiale koldvalset stål/non-stick belægning Diameter 12 cm Vis detaljer
    59,95 DKK
  6. Patisse - Profi Brødform Antracitgrå - 30 Cm

    Patisse - Profi Brødform Antracitgrå - 30 Cm

    Patisse - Profi Brødform Antracitgrå - 30 Cm Materiale koldvalset stål/non-stick belægning Rummål 1,8 liter Længde 30 cm Bredde 11 cm Højde 7 cm Vis detaljer
    79,95 DKK
  7. ROYAL - Tærteform med løs bund 25 cm

    ROYAL - Tærteform med løs bund 25 cm

    Royal tærteform er belagt med non-stick belægning. Brug altid træ- eller plastikredskaber. Let at rengøre. Mål 25 x 3,5 cm. Maks 200 grader. Vaskes op i hånden. Vis detaljer
    59,95 DKK
  8. Patisse - Profi Springform Antracitgrå - 28 Cm

    Patisse - Profi Springform Antracitgrå - 28 Cm

    Patisse - Profi Springform Antracitgrå - 28 Cm Materiale koldvalset stål/non-stick belægning Diameter 28 cm Vis detaljer
    109,95 DKK

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3